Salam, dostlar. Bir məsələ ilə bağlı fikirlərinizi öyrənmək istəyirəm. Mən adətən internetdə nəsə axtaranda ilk çıxan nəticəyə daxil olmuram, çünki son vaxtlar oxşar görünən çoxlu səhifələr yaranıb. Xüsusilə belə platformalarda düzgün ünvanı seçmək mənim üçün vacibdir. Bir neçə dəfə fərqli səhifələrə rast gəldim və hansının həqiqi olduğunu anlaya bilmədim. Siz belə hallarda nə edirsiniz? Bəlkə uzun müddətdir istifadə etdiyiniz, yoxlanılmış bir mənbə var? Təcrübənizi bölüşsəniz, yaxşı olar. Ən azından hər dəfə eyni problemlə qarşılaşmaram.
13 Views

Mən də əvvəllər bununla bağlı xeyli vaxt itirmişəm. Hətta bir dəfə bir neçə fərqli ünvana baxdıqdan sonra qərara gəldim ki, yalnız yoxlanılmış mənbəni saxlayım. İndi isə hər dəfə birbaşa
linkindən istifadə edirəm və əlavə axtarış etməyə ehtiyac qalmır. Orada lazımi məlumatlar rahat şəkildə yerləşdirilib, ona görə səhv ünvana düşmək riski də azalır. Mənim fikrimcə, belə mövzularda ən yaxşı seçim təsadüfi nəticələrə güvənmək yox, əvvəlcədən etibar etdiyin səhifəni yadda saxlamaqdır. Bu həm rahatdır, həm də sonradan lazımsız problemlərin qarşısını alır.